Rantahelmen varausehdot

Tulosta varausehdot tästä

Varaaminen ja maksu

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on suorittanut ennakkomaksun (25 %) eräpäivään mennessä. Loppusuoritus tapahtuu 2 viikkoa ennen loman alkua.
Mikäli varaus tapahtuu myöhemmin kuin 4 viikkoa ennen loman alkua, peritään koko maksu kerralla.

Peruutukset

Peruutuksesta toivomme saavamme tiedon välittömästi esteen ilmaannuttua. Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti). Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu. Mikäli varauksen peruuttaminen tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra.

Mikäli peruutuksen syynä on äkillinen sairastuminen tms. (lääkärintodistus vaaditaan), vuokra palautetaan ennakkomaksua lukuun ottamatta.
Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokraa palauteta.

Vuokranantajan oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada vuokranantajalle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

Oleskelu lomakohteessa

Huvila on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 18 lähtöpäivään klo 15. Viikonloppuvarauksissa perjantai-illasta sunnuntai-iltaan.

Vuokraan sisältyy vuokrattu huvila varusteineen (astiat, sähkö, puut, vene, pesu- ja siivous-tarvikkeet sekä patjat, peitot ja tyynyt, wc- ja talouspaperit).

Vuokraan eivät sisälly liinavaatteet, pyyhkeet eikä loppusiivous. Meiltä voi etukäteen vuokrata liinavaatteet pedattuina sekä pyyhkeet (15 €/setti) sekä varata loppusiivouksen hintaan 95 €/huvila tai 125 €/molemmat huvilat.

Mikäli loppusiivousta ei ole tilattu Rantahelmi-huviloilta, kohteen siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu tai se on suoritettu puutteellisesti ja kohteen omistaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on omistajalla oikeus periä vähintään 200 € suuruinen siivousmaksu.

Huvilaa saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu esitetekstissä ja/tai kohteen internet-sivuilla vuodepaikkamääränä. Teltan tai asuntovaunun käyttöön lomakohteen tontilla on pyydettävä omistajan lupa. Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen viivytyksettä ilmoittamaan ja korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.