Rantahelmi

Asiakkaiden ja työntekijöiden majoitukset

Rantahelmi-huvilat on korkeatasoinen majoitusvaihtoehto matkatyötä tekevälle tai vierailulla olevalle asiakkaallenne. Internet-yhteys (WLAN), satelliitti-TV ja kattava varustelu luovat viihtyisän ympäristön niin rentoutumiselle kuin tarvittaessa työnteollekin. Pidempiaikaisiin majoituksiin kuuluu aina viikkosiivous lakananvaihtoineen. Pyydä tarjous yritysmajoituksesta!

Lisäpalveluna voimme myös ottaa yritysvieraanne vastaan tai valmistaa huvilan valmiiksi saapumista varten (järjestää pientä purtavaa jääkaappiin, lämmittää saunan jne.).

Majoitukset yritysvieraille

Edustustilaisuudet ja illanvietot yritysvieraille

Rantahelmen edustava pihapiiri ja laadukas varustelu tarjoaa useita mahdollisuuksia unohtumattomaan illanviettoon tai edustustilaisuuteen. Käytössänne on parhaimmillaan jopa kolme saunaa ja iltaa voi jatkaa vaikkapa erähenkisesti kodassa grillaten. Toisaalta huviloidemme terassit ja merinäköala tarjoavat kauniin taustan esimerkiksi cocktail-tilaisuudelle.

Venepaikka läheisessä kalasatamassa mahdollistaa saapumisen myös meriteitse! Tarvittaessa järjestämme tilaisuuteenne myös tarjoilut ja olemme apuna alkuvalmisteluissa tai tilaisuutenne aikana.

Illanvietot yritysvieraille

Kuvitus 2

Kokoukset ja palaverit

Luonnon ja meren läheisyys luo kokouksellenne erityisen tunnelman. Rantahelmen kokouspöydän ääreen mahtuu mukavasti 12 osallistujaa ja tarjoilut voidaan järjestää kokoustilassa, sään salliessa terassilla tai esimerkiksi tilavassa grillikodassamme.

Käytössänne ovat internet-yhteys (WLAN ja kiinteä), valkokangas sekä TV ja DVD-soitin. Kokouksen jälkeen iltaa on vaivatonta jatkaa Rantahelmen merimaisemissa!

Virkistyspäivät henkilökunnalle

Rantahelmen hiekkaranta ja suuri piha- ja metsäalue tarjoavat upeat puitteet mitä erilaisempien aktiviteettien järjestämisen, esim. joukkuekilpailut, tehtäväsuunnistukset ja monenlaiset pihapelit. Virkistyspäivän kruunaa rento illanvietto Rantahelmen miljöössä. Tarvittaessa järjestämme myös päivän tarjoilut.

Ota yhteyttä, niin ideoidaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

Meidät tavoittaa puhelimitse, puh. 0400 595 009,
sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

UUTTA! Yritystilaisuuksiin ja -majoitukseen tarjoamme myös Säkylässä, Pyhäjärven rannalla sijaitsevaa huvilaamme – tiedustele lisää,
puh.  0400 595 009.

Illanvietot yritysvieraille

Yhteistyössä kanssamme

Yhteistyökumppanimme tarjoavat lisäpalveluita Rantahelmessä järjestettäviin yritystilaisuuksiin, esimerkiksi paljunvuokrausta, kalastusretkiä, risteilyjä merellä jne.

  • Eräheppu – paljunvuokrausta ja erilaisia elämyspalveluita muutaman hengen ryhmistä kymmenien ihmisten tapahtumiin. Erähepun ohjelmistosta löytyy mm. värikuulasotaa, kiipeilyä, kalastusta ja erilaisia yritysohjelmia.
  • Luvian Merihelmi - veneretkiä lähisaaristoon.

 

"Meillä kaikilla oli niin mukavaa!
Ihana talvisää & ihana mökki!
"